ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει σύνολο ή μέρος των προϊόντων. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής με διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, καθώς και η αλλαγή με άλλο προϊόν, η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή έκδοσης πιστωτικού κουπονιού.
 
Προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν. Ως αρχική, ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία το προϊόν είναι αφόρετο με τις ειδικές σημάνσεις ή τα προστατευτικά υγιεινής σε περίπτωση μαγιό ή εσωρούχου.
 
Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή, η διεύθυνση αποστολής είναι:
 inclusion 
Σοφοκλέους 5 
Αθήνα 10559
Τηλ 211-0013387
 
Α. ΑΛΛΑΓΗ
 
Έχετε την δυνατότητα αλλαγής ενός προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.
 
Αλλαγή μέσω Courier
 
Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές χέρι με χέρι. Τα βήματα για να κάνετε την αλλαγή σας είναι τα παρακάτω:
 
1)Δημιουργείτε μια νέα παραγγελία μέσω του e-shop μας και αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας πως πρόκειται για αλλαγή.
2)Ετοιμάζετε το δέμα, τοποθετώντας τα προϊόντα,  και την απόδειξη αγοράς.
3)Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την Ελτά courier, αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. 
Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ολοκληρώσουμε την αλλαγή, συμψηφίζοντας στο ποσό των προϊόντων τα μεταφορικά επιστροφής και νέας αποστολής.
 
Το ποσό της νέας παραγγελίας υπολογίζεται ως εξής:  Ποσό αλλαγής = Αξία νέων προϊόντων – αξία προϊόντων επιστροφής + μεταφορικά επιστροφής + μεταφορικά νέας αποστολής
* Τα μεταφορικά της νέας παραγγελίας θα είναι δωρεάν, εφόσον, μετά τον συμψηφισμό, το νέο υπόλοιπο υπερβεί το ποσό των 60€.
 
 Β. ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 
 
Αν επιθυμείτε έκδοση πιστωτικού κουπονιού ακολουθείτε την εξής διαδικασία:
Στέλνετε email στο 
τον κωδικό προϊόντος που θα επιστραφεί /στοιχεία επικοινωνίας / και την αναγραφεί ότι επιθυμείτε πιστωτικό λιανικής 
 
Ετοιμάζετε το δέμα σας τοποθετώντας :
τα προϊόντα επιστροφής,
την απόδειξη αγοράς,
 
Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την Ελτά Courier, αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη.Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο ποσό κατά την επιστροφή.
Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας σταλθεί email με τον κωδικό του κουπονιού το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε εντός ενός έτους.
Γ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
 
Έχετε την δυνατότητα επιστροφής ενός προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.
Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε 
Τα βήματα για να κάνετε την επιστροφή σας είναι τα παρακάτω:
1)Στέλνετε γραπτό μήνυμα στο info@inclusion.gr με τα στοιχεία του προϊόντος / τα προσωπικά στοιχεία σας / και δηλώνεται ως θέμα την  επιστροφή χρημάτων 
 
Επιστρέφετε το δέμα σας τοποθετώντας :
-τα προϊόντα επιστροφής,
-την απόδειξη αγοράς
 
Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας η κατάθεση των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβαμε τα προϊόντα σας.
Το ποσό επιστροφής υπολογίζεται ως εξής:    Ποσό επιστροφής = Αξία προϊόντων – μεταφορικά επιστροφής – αρχικά μεταφορικά*
 
*Εάν είχατε αρχικά δωρεάν μεταφορικά, και έπειτα από την επιστροφή των προϊόντων το σύνολο της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 60€, τότε τα αρχικά μεταφορικά αφαιρούνται.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
 
SOS
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχούσα ζημιά ή απώλεια
X