Σχετικά με εμάς

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά και σύγχρονα ρούχα για τους ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να αναδείξουν το δικό τους, μοναδικό στυλ με βάση την προσωπικότητα τους .

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 2022, όταν η Κωνσταντίνα Συκοβαρα αποφάσισε να συνδυάσει της γνώσεις της  για τη μόδα με την επιχειρηματική της ικανότητα. Έτσι, δημιούργησε την εταιρεία inclusion . Μέσα στο e-shop υπάρχει η limited collection της inclusion που σχεδιάζεται,παράγεται και ράβεται στην Ελλάδα με ελληνικά  υφάσματα. Η φιλοσοφία της collection είναι βασισμένη κατά κύριο λόγο στα unity ενδύματα . Ακόμη, η inclusion συνεργάζεται και με άλλες εταιρείες ρούχων καθώς για εμάς είναι πρωτεύον να καλύπτεται ένα μεγάλο εύρος τεμαχίων για το προσωπικό style του κάθε ατόμου. 

Στην  inclusion, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου ο κάθε άνθρωπος θα αισθάνεται ευπρόσδεκτος, κατανοητός και αγαπητός. Υποστηρίζουμε και είμαστε συνοδοιπόροι με την διαφορετικότητα  στο χώρο της μόδας !

Η αποστολή μας

Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε έναν χώρο όπου η πολυμορφία, η αποδοχή και η ισότητα κυριαρχούν, και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για να βελτιώνουμε την εμπειρία σας και να προσφέρουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Το όραμά μας

Θέλουμε να είμαστε κάτι περισσότερο από ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα ενδυμάτων μόδας – θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα όπου ο κάθε άνθρωπος θα έχει τη δυνατότητα να εκφράζεται μέσα από το στυλ του, ανεξαρτήτως της διαφορετικότητας του και του σωματοτυπού του . Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον κατάλογο των προϊόντων μας και να ανακαλύψετε τον ιδανικό συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ που θα αναδείξει την προσωπικότητα σας.

X